Mainos

Tyylivarkaat valloittaa kotisohvat syksyllä – tutustu!

Tyylivarkaat on uusi leikkisä ja aidosti asiantunteva, tunnin kestävä sisustusohjelma. Ohjelma käy tyylivarkaissa kodissa, joka on sisustettu taidolla, poimii parhaat ideat mukaansa ja toteuttaa saman tyylin viikon muutoskohteessa. Ohjelmaa juontaa raikas tyylivaras Noora Shingler.

Kaksi kotia - toinen kaipaa uudistusta ja toinen omaa täydellisen tyylin. Miten yhdistää nämä kaksi? Käydään tietysti tyylivarkaissa!

Tyylivarkaat on uusi leikkisä ja aidosti asiantunteva sisustusohjelma. Ohjelma käy tyylivarkaissa taidolla sisustetussa kodissa, poimii parhaat ideat mukaansa ja toteuttaa saman tyylin muutosta kaipaavaan kotiin. Ohjelmaa juontaa raikas tyylivaras Noora Shingler. Varastetuista ideoista upean lopputuloksen luovat sisustusarkkitehti Laura Brotherus ja sisustussuunnittelija Minna Haapakoski.

Millaisen kodin sinä haluat? Maalaisromanttisen, skandinaavisen, retrotyylisen, modernin, itämaisen vai ehkä sittenkin valoisan, leikkisän ja värikkään? Tyylivarkaat paljastaa mistä tyyli syntyy ja paketoi hyvät ideat viihtyisäksi kodiksi. Se päästää katsojat kurkistamaan taidokkaasti sisustettuihin koteihin ja seuraa samalla uuden kodikkaan sisustuksen syntymistä.

Unelmakotiin tarvitaan vain ripaus kekseliäisyyttä, kourallinen ammattitaitoa ja yksi pieni tyylivarkaus!

Ohjelman tuottaa Moskito Television Oy ja se alkaa marraskuussa 2011.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.