Mainos

Tyylietsivä: Kummallinen mekko pyöristi Reese Witherspoonia

Näytteljä Reese Witherspoonin asuvalinta ei ollut täysin onnistunut This Means War -elokuvan ennakkonäytöksessä Brasilian Rio De Janeirossa.

Näyttelijä Reese Witherspoon, 35, kummastutti asuvalinnallaan This Means War -elokuvan ennakkonäytöksessä.

Naisellinen, mutta hoikka Witherspoon oli valinnut ylleen pirteän keltaisen mekon, jonka malli ei istunut näytelijättärelle alkuunkaan. Vaikka mekko korosti Witherspoonin vyötäröä, ei se imarrellut hänen takapuoltaan. Näyttelijätär näytti mekossa huomattavasti pyöreämmältä, kuin mitä hän todellisuudessa on.

Suosiotaan jatkuvasti kasvattavaa tiimalasivartaloa on mahdollista korostaa tietyillä asuvalinnoilla, mutta virhelyöntien kanssa on syytä olla tarkkana. Kun osa asua ei istu omiin muotoihin lainkaan, on asukokonaisuus harvoin onnistunut. Witherspoon näyttää tällä saralla esimerkkiä.

Hiuksensa arkisesti taakse suinut näyttelijätär ei vaikuttanut muutenkaan panostaneet illan tyyliin erityisemmin. Mitäänsanomaton vyötärövyö ja näyttävä kaulakoru eivät luoneet korkeiden sandaalien rinnalla yhtenäistä kokonaiskuvaa asusta.

Witherspoon on totuttu näkemään huomattavasti hoikemman näköisenä. Kun hänellä on yllään tyköistuvampi mekko, paljastuvat hänen vartalonsa aidot muodot.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash, Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.