Mainos

Tyylien taikaa Tampereella!

Suosikkitapahtuma järjestetään tällä kertaa Tampereella.

Jo viidettä kertaa järjestettävä Ofelia Market matkustaa elokuussa ensimmäistä kertaa kotikaupungistaan Helsingistä Tampereelle. Tapahtumapaikkana toimii Tampereen Yo-Talo, jonne lähes 30 erityistä myyjää pystyttää aarteita notkuvat pöytänsä lauantaina 21.8.2010. Myyjiksi on valittu sekä yksityisiä kirpputorimyyjiä että uniikkeja tuotteita tarjoavia käsityöläisiä, suunnittelijoita ja putiikkeja.

Helsingissä vuodesta 2008 alkaen järjestetty, suursuosion saavuttanut tyylitapahtuma yhdistää kirpputorin ja myyjäiset ainutlaatuisella teemalla: tarjolla on herkullinen kattaus burleski-, gootti-, lolita-, retro-, rock 'n' roll- ja vintage -tyylejä edustavia vaatteita, asusteita ja esineitä. Kyseessä ovat siis valtakunnan värikkäimmät alakulttuurimarkkinat, joiden tärkeimpiä kulmakiviä ovat kierrätysidea ja itse tekeminen. Tapahtumassa nähdäänkin runsaasti kierrätettyä ja tuunattua, harvinaisuuksia, innovaatioita ja tuoreiden suomalaisten tekijöiden taidonnäytteitä.

Myyjäjoukossa ovat viihtyneet aiemmissa tapahtumissa myös nimekkäämmät suunnittelijat Minna Parikka, Kirsi Nisonen ja Muodin Huipulle -sarjasta tuttu Mirkka Metsola.

Kuva: Ofelia Market

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.