Tyttöystäväänsä Antti Tuiskun keikalla kosinut Pyry, 23, on ollut kateissa kohta kaksi kuukautta

Viimeinen varma havainto Pyry Maijalasta on tehty 15. marraskuuta kuopiolaisen ravintolan ulkopuolella. Iisalmelainen 23-vuotias Pyry Maijala oli kavereidensa kanssa Kuopion keskustassa 14.-15. marraskuuta.

Viimeinen varma havainto miehestä on tehty 15. marraskuuta noin kello 00.25, jolloin hän poistui Apteekkari-ravintolasta.

– Hän poistui kaverinsa kanssa ravintolasta samaan aikaan, mutta he lähtivät eri suuntiin, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Veli Pallonen Itä-Suomen poliisista kertoo MTV Uutisille.

Pallonen sanoo, että poliisi on saanut "jonkin verran" vihjeitä kadonneesta.

– Vihjeitä on tarkistettu, mutta ne eivät ole tuoneet ratkaisua kadonneen kohtaloon.

Kosi tyttöystäväänsä Antti Tuiskun konsertissa

Poliisi ei tässä vaiheessa epäile katoamiseen liittyvän rikosta.

– Vaikka onhan se vähän erikoista, että on noin kauan kateissa. On kuitenkin monta vaihtoehtoa, minne sieltä ravintolasta on voinut poistua.

Yllään Maijalalla on ollut vihreä-vaaleanvihreä-ruskea-raitainen talvitakki, punainen huppari ja musta pipo.

Savon Sanomien mukaan Maijala on vieraillut Kuopiossa usein. Lehden mukaan Maijala järjesti viime kesänä Antti Tuiskun loppuunmyydyllä keikalla yllätystempauksen ja kertoi siellä rakkaudentunnustuksen tyttöystävälleen. Julkinen kosinta oli esillä useissa tiedotusvälineissä.

Vihjeet Maijalasta voi ilmoittaa puhelinnumeroon 0295 455 081 tai 0295 455 068 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat