Tytär haukkui äitiään lihavaksi – täydellinen vastaus jättää sanattomaksi

Amerikkalaisäidin vastaus tyttären ikävään kommenttiin on saanut aikaan tykkäysvyöryn sosiaalisessa mediassa.

Amerikkalainen Allison Kimmey, 29, on saanut osakseen tykkäysvyöryn, kun hän kertoi Instagramissa, millaisen keskustelun hän kävi vastikään lastensa kanssa. Hyvinvointivalmentajana toimiva Kimmey reagoi vaikeaan tilanteeseen tavalla, josta moni vanhempi voi ottaa oppia.

– Tyttäreni kutsui minua tänään läskiksi. Hän ei pitänyt siitä, että pyysin häntä ja hänen veljeään tulemaan pois uima-altaasta, joten hän sanoi veljelleen, että: "Äiti on läski". Pyysin hänet tämän jälkeen yläkertaan, jotta voisimme puhua asiasta, Kimmey kirjoittaa Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

​​​​​​​Sen sijaan, että Kimmey olisi suuttunut, hän kävi pian tapahtuneen jälkeen rauhallisen keskustelun lastensa kanssa.

– Mitä sinä sanoit minusta juuri? Kimmey kysyi tyttäreltään.

– Sanoin, että sinä olet äiti läski, anteeksi, tytär vastasi.

– Puhutaan asiasta. Totuus on se, että minä en ole läski. KUKAAN ei ole läski. Se ei ole mitään sellaista, mitä joku voisi olla. Minulla on läskiä. Meillä kaikilla on läskiä. Se suojelee lihaksiamme ja luitamme ja pitää meidän kehomme energiatasot kohdillaan. Onko sinulla läskiä? Kimmey kysyi.

– Kyllä! Minulla on vähän tässä masussani, tytär totesi.

– Niinpä. Ja niin on minullakin ja niin on sinun veljelläsikin, Kimmey totesi.

Väliin Kimmeyn poika kommentoi, että hän on niin laiha, että hänellä ei ole rasvaa kehossaan, vaan pelkkää lihasta. Tähänkin äidillä oli vastaus valmiina.

– Oikeasti kaikilla, ihan joka ikisellä ihmisellä tässä maailmassa on läskiä. Meillä on sitä kullakin vain eri määrä kehossamme.

Kimmeyn päivitys on kerännyt valtavasti tykkäyksiä ja kannustavia kommentteja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Metro.co.uk

***


Lue myös:

    Uusimmat