Tyson Furylta yllättävä ilmoitus – latasi tylyä tekstiä kilpakumppanista: "Tiesin sen aina"

Huippunyrkkeilijä ja WBC:n raskaan sarjan maailmanmestari Tyson Fury ilmoitti tiistaina, että hänen ja Anthony Joshuan välinen ottelu ei tule toteutumaan, sillä Joshua ei ole allekirjoittanut sopimusta, jonka määräaika tuli umpeen maanantaina.

34-vuotias Fury oli todennut, että palaa eläkepäiviltään haastamaan Joshuaa. Joshua oli hyväksynyt haasteen, mutta yhteydenpito oli jäänyt kuningatar Elisabet II:n kuoleman jälkeen.

– Se on virallista. Määräaika on tullut ja mennyt. Mitään sopimusta ei ole tehty. Se on virallisesti ohi Joshuan kohdalta. Hän on nyt ulkona kylmässä. Unohtakoot koko jutun, Fury sanoi Instagramissa.

– Tiesin sen aina. Sillä ei ole mitään väliä, mitä nyt sanot. En todellakaan välitä. Hyvää loppu-uraa ja elämää, sen loppua, Fury jatkoi.

32-vuotias Joshua hävisi viime kuussa toisen kerran ukrainalaismestari Oleksandr Usykille ja hän oli todennut, että haluaa palata kehään ennen vuoden loppua.

Fury oli haasteen antaessaan avoin sille, että voisi kohdata jonkun toisen, mikäli Joshuaa ei kiinnostaisi. Usyk sanoi voitokkaan Joshua-ottelun jälkeen, että häntä kiinnostaa vain kohdata Fury. Lähteiden mukaan Usyk ei ottele enää tänä vuonna, vaan lepää ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja