Tyra Banks pudotti rajusti painoaan

Huippumalli Tyra Banks on laihtunut merkittävästi muutamassa vuodessa.

Yhdysvaltalainen huippumalli Tyra Banks joutui valokuvaajien piirittämäksi Beverly Hillsissä järjestetyissä CW Summer Tour -juhlissa sunnuntaina. Muotialan vaikuttajan suosion syy johtui silminnähden solakammasta vartalosta, josta oli kadonnut 15 kiloa.

Banks sai painonsa pudotettua selvästi alemmas kolmessa vuodessa. Tähden mukaan ihmekonsteja ei ole laihtumisen taustalla, sillä hän ei usko niihin. Sen sijaan Tyran salaisuus on kuitupitoisessa ruokavaliossa, jossa hiilihydraatteja käytetään sopivissa mittasuhteissa.

– Tämä on elämänmuutos. Tässä ei ole kyse laihuudesta, vaan parhaan mahdollisen kunnon saavuttamisesta, hän sanoo Daily Mail -lehden mukaan.

Huippumalli oli vielä muutama vuosi sitten tyytyväinen kurvikkaampaan vartaloonsa, jota hän esitteli ylpeänä julkisuudessa. Käytännön syyt olivat kuitenkin saaneet häntä tiputtamaan painoaan.

– Ylimääräisen painon kantaminen tuli raskaaksi, hän myöntää.

Brittilehti epäilee, että 38-vuotiaan Banksin painonpudotuksen taustalla olisivat uudet tuulet romanssirintamalla. Hänen on huhuttu tapailevan 24-vuotiasta brittiläismalli Robert Evansia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat