Tyra Banks on ällistyttävä näky pitsisessä pikkumustassa – katso

Yksi maailman tunnetuimmista huippumalleista, upea Tyra Banks hämmästytti viimeistellyssä pitsisessä pikkumustassa viime viikolla punaisella matolla.

Huippumalli Tyra Banks, 39, on kurvikas nainen, joka ei pelkää korostaa naisellisia muotojaan kun siihen on tilaisuus. Mustasta pitsistä ommeltu sähäkkä pikkumusta ei ollut tästä poikkeus, vaan takasi, että huippumallin upea vartalo pääsi oikeuksiinsa – eikä tämä jäänyt keneltäkään huomaamatta.

CW:n, CBS:n ja Showtimen 2013 Summer TCA -juhlissa viihtynyt Banks oli sonnustautunut polveen asti yltäneeseen pitkähihaiseen pikkumustaan, jota verhosi musta pitsi. Tyköistuva mekkomalli imarteli huippumallin vartaloa, mutta ei ollut missään suhteessa liian paljastava. Seksikäs materiaali itsessään puhui puolestaan näyttävän naisen yllä.

Banks oli panostanut asukokonaisuudessaan selvästi myös yksityiskohtiin: huippumallin korvakorut olivat viimeisimpien trendien mukaiset mustat tupsut, sormissa komeilivat valtavat sormukset ja hänen mustat kiiltonahkaiset korkokenkänsä olivat kaikessa persoonallisuudessaan upea lisä asukokonaisuuteen. Pirteä pinkki kynsilakka raikasti mustanpuhuvaa tyyliä.

AVA on myösFacebookissa, TwitterissäjaInstagramissa– tutustu!

Lisää asiaa muodista Carrien päiväkirjat -sarjassa:

Lue lisää:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat