Työuupumuksen selättäneelle Lorenz Backmanille lisää töitä

Juontajana tunnettu Lorenz Backman on haalinut syksyyn muitakin tehtäviä kuin juontotöitä.

Syksyllä Lorenz Backman on astumassa jälleen työelämään muun muassa Talent-juontajana. Toisin oli vielä maaliskuussa, kun Backman joutui työuupumuksen myötä sairauslomalle.

– Olen tehnyt liikaa töitä ja olin jo ennen kuvauksia väsynyt. Olo oli sellainen, että olisin mieluummin jäänyt vain nukkumaan. Lopulta otin kahden viikon sairasloman, nyt satsaan perheeseen ja itseeni, Backman kertoi MTV3.fille maaliskuun puolivälissä.

Lopulta Loren sairausloma venyi muutaman kuukauden mittaiseksi, mutta se kannatti. Nyt mies on jälleen palaamassa työelämään. Backman kertoo MTV3.fille, että hän tulee syksyllä nousemaan jälleen teatterin lavalle.

Backman nähdään Kulttuuritehdas Korjaamon Uncanny Valley -näytelmässä. Kyseessä on vuonna 2008 nähdyn tulevaisuusvisioita tarjoavan näytelmän toinen osa. Enemmän tv-ruudussa nähty Backman palaakin nyt vuoden tauon jälkeen teatterilavoille.

– Tuo teatterijuttu oli sen verran kevyt paketti, että koen sen mahtuvan muiden töiden sekaan. Luvassa on tiukan linjan taidetta, Lorenz kuvailee.

Lorenz oli näytelmässä mukana jo vuonna 2008, tuolloin ryhmän oli tarkoitus lähteä myös Eurooppaa kiertämään, mutta lama esti suunnitelmat. Backman kertoo olevansa innoissaan teatterityöstä, vaikka loppupeleissä juontotyötkin vaativat näyttelijän taitoja.

– Kyllähän hahmojuonnoissakin on esityksellinen aspekti ja tietty dramaturgian kaari. Teatterissa tulee taas olemaan omat haasteensa, mutta ihan kiva päästä viilaamaan rauhassa esitystä, kun tv-työt usein rykäistään niin vauhdilla. Tässä esityksessä on käsitteellistä taidetta ja onhan se kiva kun on sielu mistä ammentaa, vähän eri suhteessa viihdemaailmaan, Lore kuvailee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja