Työttömistä koulitaan somevaikuttajia Kainuussa

Kainuussa työttömistä koulutetaan nyt vaikuttajia 2:31
Katso video: Tästä on kysymys..

Kainuun te-toimiston asiakkaat ovat voineet hakea 60 päivän koulutukseen, jonka tarkoituksena olisi antaa edellytykset sosiaalisen median vaikuttajana toimimiseen.

Kainuun te-toimistossa alkaa 30. lokakuuta koulutus, missä työnhakijoista on tarkoitus leipoa vaikuttajia ja sosiaalisen median ammattilaisia. 

Koulutukseen haki 18 ihmistä ja mukaan pääsi kahdeksan. Kainuun te-toimiston palvelujohtajan Kaisamarja Vihannan mukaan tarkoituksena on tarjota koulutettaville lähtölaukaus influensserin uralle.

– Yrittäjyys on vahvasti siellä mukana eli tehdään liiketoimintasuunnitelmaa ja kannattavuuslaskelmia. Toki sitten myös sitä, että miten haet omia markkinoita ja rahoituskanavia, digitaalisen markkinoinnin keinot, sisällöntuottaminen, Vihanta luettelee.

Koulutettaville opetetaan myös oman tarinan ja henkilöbrändin rakentamista. Koulutus on herättänyt jo yritystenkin kiinnostuksen ja yksi yhteydenotto mahdollisista töistäkin on tullut.

– Toivomme, että kaikki meidän opiskelijat löytää sen polkunsa muiden yrittäjien palvelukseen, itsenäisenä yrittäjänä tai vaikka jatkokoulutukseen.

Katso jutun alussa olevasta videosta Kaisamarja Vihannan haastattelu kokonaan.

Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös MTV Katsomossa. Muista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset Live

Lue myös:

    Uusimmat