Tylyillä sanoillaan kohun aiheuttanut Ben Blood pahoitteli kyseenalaista viestiään – "Tein virheen"

Twitter-toiminnallaan kohua aikaisemmin sunnuntaina aiheuttanut Ben Blood on pahoitellut sanomisiaan.

Somekohu sai alkunsa, kun Kärppien loukkaantuneena oleva Radek Koblizek otti lauantaina kantaa Bloodin kahden viikon takaisiin sanoihin, joissa Blood haukkui Koblizekia filmaajaksi.

Blood ei loukkaantumiseen vedonneen Koblizekin viestiä juurikaan kavahtanut, vaan vastasi sunnuntaina kärkkäästi tshekkihyökkääjälle.

– Mene eteenpäin veli. Paskajuttuja sattuu. SM-liigan maailmansota on aito. Hengitä pussiin päivän aikana, hiilidioksidi auttaa sinun aivojasi paranemaan. Se on tiedettä. Olen varma, että te superviisaat Kärpät-rotat tiedätte sen jo, Blood kirjoitti.

Blood poisti viestinsä kuitenkin hetken päästä, mutta vahinko oli jo tapahtunut. Bloodin tyly viesti loukkaantuneelle kollegalleen levisi kuvakaappauksena Twitterissä, mikä sai kiekkokansan kritisoimaan romuluisen Tappara-puolustajan käytöstä.

Blood tajusi lopulta itsekin toimineensa väärin, ja pyysi toimintaansa anteeksi Twitterissä.

– Hei kaikki, olen pahoillani huonosta twiitistäni. Tein virheen. Minä opin siitä ja olen parempi. Olen pyytänyt anteeksi Koblizekilta, ja toivon hänen paranevan pian, Blood kirjoittaa sydämien kera. 

Lue myös:

    Uusimmat