Tyly kylvetys! Lukas Hradecky sai poimia pallon selkänsä takaa neljä kertaa seitsemään minuuttiin

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen oli ensimmäisellä puoliajalla jyrän alla Bayern Muncheniä vastaan Saksan jalkapallon Bundesliigan huippuottelussa.

Bayern takoi ensimmäiseen puoliaikaan viisi maalia, joista neljä viimeistä tulivat seitsemän minuutin ajanjakson aikana. Tähtihyökkääjä Robert Lewandowski viimeisteli jo neljän minuutin jälkeen ottelun avausmaalin. Sama mies oli asialla puolen tunnin kohdalla.

Neljä minuuttia edellisestä, ja Thomas Müller siirsi Bayernin jo 3-0 johtoon. Seuraavaa osumaa ei tarvinnut odottaa kauaa, sillä Bayern lähti hyökkäämään suoraan aloituksesta ja Serge Gnabry viimeisteli saksalaisjätin neljännen osuman. Gnabry täydensi kahta minuuttia myöhemmin avausjakson 5-0 lukemat toisella osumallaan.

Ottelu päättyi lopulta Bayernin 5-1-voittolukemiin.