Tuukka Rask joutui rajuun rumputuleen, suomalaisvahti kritisoi omaa esitystään – "Lumipallo lähti vyörymään väärään suuntaan"

4:02
Tuukka Rask tulitettiin vaihtoon avauserän jälkeen.

Boston Bruinsin suomalaisvahti Tuukka Rask ei ollut tyytyväinen omaan suoritukseensa, kun Boston hävisi Carolina Hurricanesille 1-7-lukemin.

Rask luisteli Bostonin tolppien väliin vasta toista kertaa tällä kaudella. Ottelu alkoi niin Bostonin kuin Raskin osalta kehnosti, kun Teuvo Teräväinen tulitti kiekon komeasta tarjoilusta verkkoon ohi voimattoman Raskin.

– Ehkä minun olisi pitänyt huomioida ensimmäisessä maalissa paremmin, mitä ympärilläni tapahtuu. Olin puoli sekuntia myöhässä ja se tekee eron tässä liigassa, Rask pohtii Bostonin lehdistötilaisuudessa.

Kokenut suomalaisvahti joutui taipumaan avauserässä peräti viidesti. Toisessa erässä Raskia ei enää kaukalossa nähty, kun ruotsalaisvahti Linus Ullmark otti torjuntavastuun kantaakseen.

Vaikka koko Bostonin joukkue pelasi todella heikon pelin, kritisoi Rask omaa toimintaansa rehellisesti.

– Voin puhua vain omasta puolestani. Maalivahdin on noustava esiin ja otettava torjuntoja, jos pelaajilla ei luistin kulje, kuten ensimmäisessä erässä nähtiin. Minun olisi pitänyt tehdä 23 torjuntaa pitääkseni tilanteen tasaisena, mutta tänään oli yksi tuollaisista illoista, Rask pohtii.

Toisen ottelunsa pitkän kuntoutusjakson jälkeen pelannut Rask myöntää, ettei hän päässyt missään vaiheessa kiinni hyvään torjuntarytmiin nopeiden takaiskujen vuoksi.

– Tämä oli toinen pelini pitkään aikaan. Viime ottelussa sain alkuun torjuntoja ja pääsin hyvin peliin kiinni, mutta nyt niin ei käynyt ja lumipallo lähti vyörymään väärään suuntaan, Rask summaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja