Tutut miehet juhlivat Levin pujottelussa – voitto ratkesi täpärällä erolla

Miesten pujottelun maailmancup käynnistyi sunnuntaina Levillä. Kisan voittoon laski viime vuoden maailmancupin voittaja Itävallan Marcel Hirscher.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa Hirscherin voittosuorituksesta.

Voittotaistelusta muodostui todellinen jännitysnäytelmä, sillä voitto ratkesi vain sadasosien turvin. Hirscher kukisti Norjan Henrik Kristoffersenin vain 0,09 sekunnilla. Ruotsin Andre Myhrer täydensi mitalikolmikon. Myhrer jäi kisan voittaneesta Hirscheristä 1,41 sekuntia.

Sama kolmikko hallitsi pujottelun maailmancupia myös viime kaudella. Hirscher voitti kokonaismaailmancupin lisäksi myös pujottelucupin viime kaudella. Kristoffersen oli pujottelucupin toinen ja Myhrer kolmas, joten Levin palkintokorokeelle nousi tuttu kolmikko.

Levin kilpailuun osallistui kuusi suomalaista, mutta jokaisen suomalaislaskijan suoritus päättyi keskeytykseen.