Tutkimus: Voimakastahtoiset naiset harrastavat vähemmän seksiä

Voimakastahtoisten naisten ja seksuaalisen aktiivisuuden väliltä löydettiin mielenkiintoinen yhteys.

Daily Mailin sivuilla kerrotaan tutkimuksesta, jonka mukaan voimakastahtoisilla naisilla ei ole yhtä vilkas seksielämä kuin naisilla, jotka ottavat enemmän muut huomioon arkisissa päätöksissään.

Erot ihmistyyppien välillä olivat hälyttävän suuria. Naiset, jotka tekevät kaikki päätökset talouksissa saattavat joutua odottamaan intohimoa jopa sata kertaa kauemmin, kuin huomioonottavammat naiset.

Pääpaino tutkimuksessa annettiin talouden rahankäytön suunnittelulle, ruokaostoksille, ystävien luona vierailun järjestämiselle sekä lääkäriaikojen varaamiselle.

Tutkimuksessa seurattiin sitä, kuinka paljon naiset tekivät arkisia päätöksiä talouksissa. Kun lukuja vertailtiin, selvisi, että päätöksenteko oli suorassa yhteydessä naisten seksuaalisen aktiivisuuden kanssa.

Tutkijat huomauttivat, että ero seksuaalisessa aktiivisuudessa saattaa johtua osin myös siitä, että voimakastahtoiset naiset kieltäytyvät seksistä helpommin kuin naiset, jotka pyrkivät tekemään päätöksiä, joissa huomioivat myös muiden mielipiteitä

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja