Turussa tärähti: Päävalmentaja Antti Virtaselle potkut – korvaaja selvillä

3:51
Tämän jälkeen Antti Virtanen sai lähteä – TUTO Hockey hävisi lauantaina FPS:lle vieraissa maalein 2–5.

Jääkiekon Mestiksessä pelaava turkulainen TUTO Hockey on erottanut Antti Virtasen päävalmentajan tehtävistä ja palkannut Hermanni Vidmanin tilalle.

Seuran entinen pelaaja, pitkän SM-liigaurankin pelaajana tahkonnut Virtanen toimi kolmatta kauttaan TUTOn päävalmentajana. Virtasen sopimus ulottui tämän kauden loppuun, mutta TUTOn hallitus päätti antaa hänelle potkut.

TUTO on Mestiksessä viimeistä edellisellä 13. sijalla, takanaan vain Kiekko-Vantaa. TUTO oli kuitenkin saanut viime aikoina tuloksellisesti hiukan käännettyä vaisua kurssiaan: edellisistä seitsemästä ottelusta sillä on neljä voittoa.

Viimeisin Virtasen luotsaama peli päättyi lauantaina Forssan Palloseuraa vastaan vieraissa 2–5-tappioon. Virtasen potkuista ilmoitettiin sunnuntaina.

Virtasen tilalle päävalmentajaksi TUTO ilmoitti maanantaina pestanneensa Hermanni Vidmanin. Vidman toimi kausilla 2013–15 TUTOn apuvalmentajana Ismo Lehkosen valmennustiimissä, minkä jälkeen hän on rakentanut valmennusuraansa TPS:n U18- ja U20-joukkueissa.

– Olimme jo kaavailleet Vidmania edustusjoukkueemme seuraavaksi päävalmentajaksi ensi kaudelle 2022–2023 ja asiasta oli käyty alustavia neuvotteluja. Nyt kuitenkin edustusjoukkueen haastava tilanne johti siihen, että kysyimme palloseurasta mahdollisuutta aikaistaa Vidmanin siirtoa meille ja olemme kiitollisia naapurille siitä, että he tähän pyyntöön suostuivat. Näin ollen Vidman pääsee jo tässä kohtaa rakentamaan pohjia ensi kautta silmällä pitäen, TUTO Hockeyn hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpää kertoi tiedotteessa.

TUTOn muu valmennusryhmä jatkaa ennallaan. 

Juttua päivitetty kello 10.47 tiedolla, että Hermanni Vidman on TUTOn uusi päävalmentaja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja