Turussa levoton yö – kolme joukkotappelua yhtä aikaa, mies löi naista tanssilattialla

Turun poliisille viime yö oli kiireinen – keskustan kaduilla ja ravintoloissa tapahtui lukuisia pahoinpitelyitä.

Poliisin mukaan mies oli lyönyt toista miestä lasilla päähän kello 2.50 paikallisen ravintolan vessassa. Uhri toimitettiin sairaalapäivystykseen, mutta vammoista ei ole tietoa. Rikoksesta epäilty on poliisin tallessa.

Poliisin mukaan Turun kauppatorilla oli puolen yön aikaan ainakin kolme erillistä joukkotappelua, joissa osallisena oli noin 20 henkilöä. Puolet osallistujista oli ulkomaalaistaustaisia, noin 18–20-vuotiaita. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni neljä henkilöä. Tapauksia tutkitaan pahoinpitelyinä.

Kello yhdeltä kauppatorin varrella olleessa ravintolassa on poliisin mukaan kolme ulkomaalaistaustaista miestä pahoinpidellyt yhtä miestä lyöden ja potkien. Ravintolan järjestyksenvalvojat olivat ottaneet miehet kiinni ja pyytäneet poliisin paikalle. Kaksi miestä on poliisin tallessa. Uhrille tuli päähän verta vuotava haava.

Leipäveitsellä käteen

Kello yhdeltä Jyrkkälänkadulla, miestä vastaan oli tullut sekavan oloinen ulkomaalaisen näköinen mies. Mies oli tiedustellut toisen miehen kuntoa, jolloin mies oli lyönyt leipäveitsellä häntä käteen. Lyöjä poistui paikalta. Uhrilla lievät vammat kädessä, eikä poliisilla vielä tietoa tekijästä.

Nainen oli kävellyt yksinään kello 2.30 aikaan Kerttulinkadulla, jossa ulkomaalaisen näköinen mies tuli hänelle juttelemaan. Mies puhui huonoa suomea ja poistuttuaan paikalta, oli naisen lompakko anastettu hänen kassista. Miehen henkilöllisyydestä ei vielä tietoa.

Kello 3.15 silminnäkijöiden mukaan ulkomaalaistaustainen mies oli lyönyt naista nyrkillä päähän ravintolan tanssilattialla riidan päätteeksi. Vammoista ei vielä tietoa. Mies tuotiin poliisilaitokselle selvittämään asiaa.

Hieman tätä ennen kello 2.50 oli kauppatorilla miehen taskusta anastettu lompakko. Miehen mukaan häntä vastaan oli kävellyt kaksi ulkomaalaisen näköistä miestä, jotka törmäsivät häneen ja toinen miehistä anasti lompakon hänen takin taskusta. Uhri huusi miesten perään, jolloin he palauttivat lompakon hänelle. Kaikki omaisuus oli tallessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja