Turkulaisen yökerhon joukkotappelussa 6 epäiltyä pahoinpitelyä – tallenteilta tunnistettu tappeluun osallistuneita

Poliisi on tunnistanut valvontakameratallenteilta muutamia tappeluun osallistuneita.

Turkulaisessa ravintolassa heinäkuun alkupuolella tapahtuneen joukkotappelun tutkinta on edistynyt, kertoo Lounais-Suomen poliisi.

Tapahtumien kulkua on selvitetty valvontakameratallenteiden avulla ja ravintolan henkilökuntaa kuulemalla.

–  Valvontakameroista saadun tiedon mukaan tappeluun osallistui noin 10–20 henkilöä. Epäiltyjen pahoinpitelyjen määrä on tällä hetkellä kuusi, sanoo rikoskomisario Joachim Mattfolk tiedotteessa.

Tapahtumia tutkitaan myös rikosnimikkeillä vahingonteko ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen.

Joukkotappelu puhkesi Turun keskustassa Linnankadulla sijaitsevassa ravintola Studiossa lauantain vastaisena yönä runsaat kaksi viikkoa sitten. Poliisi tyhjensi ja sulki ravintolan useiden partioiden voimin.

Poliisin mukaan ravintolan järjestyksenvalvonta oli vallitseviin olosuhteisiin nähden riittämätöntä. Ravintolan omistaja, kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt on kiistänyt väitteet puutteellisista turvajärjestelyistä.

Poliisi kertoo tunnistaneensa valvontakameratallenteilta muutamia tappeluun osallistuneita. Poliisin mukaan ketään ei ole otettu kinni eikä yhtäkään uhria ole vielä ilmaantunut.

–  Toivomme tapahtuman silminnäkijöiltä lisää havaintoja. Myös asianomistajaksi itsensä kokevat voivat ilmoittautua, Mattfolk sanoo.

Vihjeitä ja havaintoja voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai Whatsapp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Poliisi sanoo tiedottavansa asiasta lisää aikaisintaan syksyllä.

Lue myös:

    Uusimmat