Turkiskengistä kimpaantunut nainen puukotti lapsenvahtia kirkossa – verisen välikohtauksen aiheuttaneet kengät eivät olleetkaan aitoa turkista

Yhdysvalloissa Ohion osavaltiossa poliisi pidätti 35-vuotiaan naisen, jonka epäillään puukottaneen toista naista keskiviikkoiltana. Välikohtaus tapahtui keskiviikkoiltana kirkossa Clevelandin kaupungissa.

Tapauksesta kertovan BBC:n mukaan nainen hyökkäsi uhrin kimppuun, koska tällä oli jalassaan turkispäällysteiset bootsit. Hän ehti lyödä puukolla yhteensä kolme kertaa käsiin ja alavatsaan, mutta uhrilla ei ole tällä hetkellä hengenhätää.

Uhri työskenteli lapsenvahtina kirkolla ja oli juuri kuljettanut lapsia kuoroharjoituksiin. Tekijä asui poliisin mukaan kirkon lähellä, mutta ei ollut ilmeisesti kirkon jäsen.

Poliisi kertoi myöhemmin, että uhrin käyttämissä jalkineissa ei edes ollut aitoa eläinturkista, vaan tekoturkista. Poliisi antoi tunnustusta ihmisille, jotka puolustivat uhriksi joutunutta naista.

– He riskeerasivat henkensä, jotta pystyivät riisumaan hyökkääjän aseesta ja pitämään aloillaan ennen poliisin tuloa, sanoi poliisipäällikkö Annette Mecklenburg.

Epäiltyä naista syytetään murhan yrityksestä. Hän astuu oikeuden eteen ensi viikolla.

Lue myös:

    Uusimmat