Mainos

Turistien liikkuminen helpottuu: Tallink alkaa myydä lautoillaan Helsingin julkisen liikenteen lippuja

Tallink alkaa myydä Helsingin Seudun Liikenteen eli HSL:n matkalippuja Helsinki-Tallinna-reitillä Megastar ja Star -laivoilla. Lippumyynti alkaa jolukuun alussa.

Yhteistyöllä halutaan sujuvoittaa kotimaisten ja ulkomaisten matkustajien kulkemista Helsingissä ja HSL:n kulkuneuvoissa. Kun joukkoliikenteen lippu on valmiiksi ostettuna, matkustajat pääsevät helposti julkisilla kulkuneuvoilla Länsisatamasta Helsingin keskustaan ja takaisin.

Kahdella Tallink Shuttle -aluksella matkustaa päivittäin tuhansia asiakkaita.

– Siirtymät satamasta eteenpäin ovat osa matkakokemusta. Me Tallinkilla haluamme myötävaikuttaa myös siihen, että laivamatkaa seuraava matka esimerkiksi linja-autoasemalle, rautatieasemalle tai vaikka lentokentälle jatkuu mahdollisimman sujuvasti, sanoo Tallink Siljan Head of Product Management Jani Mäkelä yhtiöiden yhteisessä tiedotteessa.

Laivojen infopisteissä aletaan myydä HSL:n ennakkoon ostettavia matkalippuja. Myynnissä on aikuisten ja lasten kaupungin sisäisiä lippuja ja vuorokausilippuja sekä vastaavia seudullisia matkalippuja.

– Lippuyhteistyö tuo asiakkaille helppoutta. Samalla raitioliikenteen on helpompi pysyä aikataulussa, kun useammalla matkustajalla on lippu valmiina, kertoo puolestaan HSL:n myyntipäällikkö Matias Sarkkinen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.