Tuore äiti Vappu Pimiä: Olen kiitollinen parisuhteestani!

Erilaiset äidit -ohjelmaa juontava, tuore äiti Vappu Pimiä kertoo olevan kiitollinen parisuhteestaan. Yksinhuoltajaäitien arkielämän seuraaminen sarjaa kuvatessa on saanut Pimiän arvostamaan omaa tilannettaan entistä enemmän.

Kihlattunsa Teemu Huuhtasen kanssa esikoisensa lokakuussa 2012 maailmaan saattanut Vappu Pimiä on oppinut katsomaan omaa elämäntilannettaan uusin silmin Erilaiset äidit -sarjan tuomien kokemuksien myötä. Kumppanin tuki oli raskauden aikana Pimiälle tärkeää.

– Sanoin miehelleni, että olen kiitollinen parisuhteestani ja siitä, että on toinen, joka jakaa kaiken tässä tilanteessa. On niitäkin äitejä, joilla ei ole sitä toista ihmistä rinnalla. Olen kiitollinen omasta tilanteestani – olen aika onnellisessa asemassa, Pimiä pohti.

Pimiän ja Huuhtasen tytär Viola Ada Agape Huuhtanen tullaan näkemään äidin mukana juontotöissä muun muassa taas vuonna 2013 alkavan Korkojen kera -ohjelman myötä. Juontaja suunnittelee ottavansa tyttärensä mukaan lähetyksiin ainakin osaksi aikaa.

– Ja kun lapsella on isä, niin pystyn tekemään vaikka sunnuntaisin töitä kotoa käsin. Nämä ovat järjestelykysymyksiä, Pimiä kertoi

Erilaiset äidit AVAlla tiistaisin 9. lokakuuta klo 21:30


AVA

Kuva: Zach Stovall/AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja