Tuntuvasti kakkua! Conor McGregor ja Habib Nurmagomedov langetettu kilpailukieltoon UFC-kohutappelusta

UFC-vapaaottelutähdet Habib Nurmagomedov ja Conor McGregor on tuomittu kilpailukieltoihin ja sakkoihin lokakuisesta nujakasta Las Vegasissa UFC:n kevytsarjan titteliottelun jälkeen, kertoo muun muassa uutistoimisto AP.

Mestaruuden voittanut venäläinen Nurmagomedov on saanut 500 000 dollarin (438 154 euron) sakot ja yhdeksän kuukauden kilpailukiellon. Irlantilaiselle McGregorille on puolestaan langetettu 50 000 dollarin (43 815 euron) sakot ja kuuden kuukauden kilpailukielto.

Nurmagomedovin pannaa voidaan lyhentää kolmella kuukaudella, jos hän osallistuu Las Vegasin poliisin kanssa kiusaamisen vastaiseen kampanjaan.

Sanktiot ovat seurausta ottelun jälkeisestä nujakoinnista. Nurmagomedov kiipesi voittonsa jälkeen välittömästi aidan yli ja hyökkäsi McGregorin taustajoukkojen kimppuun.

Turvajärjestelyjen petettyä Nurmagomedovin taustajoukkoja ja yleisöä pääsi kehään hyökkäämään McGregoria kohti. Eräs heistä löi McGregoria, ja myös McGregor heilui nyrkkiensä kanssa.

Kummankin ottelijan pannat on langetettu alkaneiksi lokakuun kuudennesta päivästä, jolloin ottelu käytiin Las Vegasissa.

Lue myös:

    Uusimmat