Tuntematon nainen esittäytyi eläinlääkäriksi ja varasti kissan lapselta Turussa – havainnot eläimestä hätänumeroon!

Tuntematon nainen varasti kissan lapselta torstaina Turussa, Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa.

Tapaus sattui torstai-iltapäivänä Turun jokirannassa. Poliisin mukaan 8-vuotias lapsi ulkoilutti perheensä kissaa Aurajoen rannassa Tuomaansillan luona, kun lapsi oli kompastunut. Paikalle saapui nainen, joka tiedusteli lapsen vointia, esittäytyi eläinlääkäriksi ja sanoi vievänsä kissan poliisilaitokselle. Tämän jälkeen nainen otti kissan syliinsä ja poistui paikalta.

Poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan kissan varastanut on pitkä, noin 30-vuotias nainen, jolla on vaaleat olkapäiden yli ulottuvat hiukset ja luomi kasvojen oikealla puolella. Tapahtumahetkellä hän oli pukeutunut siniseen paitaan ja legginsseihin.

Kissa on valkoinen ja sillä on vaaleanruskeat silmät. Uroskissa on varovainen vieraita ihmisiä ja kovia ääniä kohtaan.

–  Ilmoitustietojen perusteella kyse on varsin moitittavasta teosta, sillä kissa on anastettu lapsen hallusta. Vaikka lain mukaan eläintä pidetäänkin irtaimena esineenä, on lemmikin menettämisellä usein omistajalle suuri merkitys. Kissa kun on perheenjäsen, rikoskomisario Aleksi Sulkko sanoo tiedotteessa.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja mahdollista tekijää ja tutkii asiaa epäiltynä varkautena.

Kaikista tapahtumaan liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai Whatsapp- tai tekstiviestillä numeroon 050  411  7655. Hätänumeroon 112 voi soittaa, jos havaitsee varastetun kissan.

Lue myös:

    Uusimmat