NHL:n suomalaispuolustaja lensi suihkuun tästä tempustaan – vastustajan tähtipelaaja loukkaantui: "Olen todella, todella pahoillani"

Dallas Starsin puolustaja Jani Hakanpää kolhaisi ikävällä tavalla Los Angeles Kingsin tähtipakkia Drew Doughtya polvellaan, ja kanadalainen joutui jättämään kaukalon kesken ottelun.

Los Angeles Kings koki valtavan menetyksen lauantain vastaisena yönä ottelussa Dallas Starsia vastaan, kun joukkueen tähtipelaaja ja jääaikakuningas Drew Doughty nilkutti ulos kaukalosta toisessa erässä, eikä palannut enää jäälle.

NHL:n parhaaksi puolustajaksi keväällä 2016 valittu Doughty näytti satuttaneen polvensa.

Loukkaantuminen johtui Dallas Starsin suomalaispuolustajan Jani Hakanpään tempusta. Hän taklasi kanadalaiskollegaansa polvella Dallasin siniviivalla. Teko näytti vahingolta, mutta suomalaispakin jalka oli vaarallisesti levitettynä Doughtyn luistelulinjalle.

Hakanpään taklaus kuumensi tunteet ja aloitti hanskaustalkoot Kingsin vaihtoaition edessä. Suomalainen passitettiin nokkapokan jälkeen suihkuun. Hänen polvitaklauksensa katsottiin pelirangaistuksen arvoiseksi.

Doughtyn kerrottiin kesken ottelun kärsivän alaraajavammasta.

– Näin hänen tulevan laitaa pitkin ja yritin vain estää häntä pääsemästä meidän alueellemme. Se oli todella epäonnista ja todella toivon, että hän on pian kunnossa, ja pääsee pelaamaan mahdollisimman pian. Tuollaista ei koskaan haluaisi nähdä tapahtuvan, Hakanpää harmitteli ottelun jälkeen.

– Olen todella, todella pahoillani, että hän loukkaantui tuolla tavalla, Hakanpää jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja