Miro Heiskanen säkenöi Dallasin tähtenä ja ratkaisijana – oli mukana kaikissa maaleissa

Jääkiekon NHL:ssä suomalaisten tähdittämä Dallas Stars nappasi 3–2-jatkoaikavoiton Los Angeles Kingsista.

Kotijoukkue Dallasin Miro Heiskanen teki ylivoimalla ratkaisevan 2–2-tasoitusmaalin kolmannessa erässä, minkä seurauksena pelissä edettiin jatkoajalle.

Heiskaselle irtosi pelistä myös kaksi syöttöpistettä. Hän ja Roope Hintz olivat mukana viimeistelemässä Dallasin voittoa, kun Denis Gurianov sai kiekon Kingsin verkkoon alle minuuttia ennen jatkoajan päättymistä.

Heiskanen avitti myös Dallasin ensimmäisen erän 1–1-tasoitusmaalissa, jonka viimeisteli Tyler Seguin.

Dallasin riveissä nähtiin myös Esa Lindell, Jani Hakanpää ja Joel Kiviranta. Kingsille suomalaisväriä toi Rasmus Kupari.

Bostonille ja San Joselle voitot vieraissa

Boston Bruins vei voiton Buffalo Sabresista lukemin 4–1. Bostonilaiset saivat ensimmäisessä erässä tehtyä kaksi maalia ja kasvattivat eroaan vastustajaan vielä kolmannessa erässä.

Päätöserässä Buffalo pääsi kaventamaan, mutta Bruins teki vielä yhden maalin.

San Jose Sharks päihitti Toronto Maple Leafsin 5–3. Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty. Toisessa erässä joukkueet tekivät yhteensä viisi maalia. Erän päätteeksi Sharks oli 3–2-johdossa.