Tunnistaisitko? Kari Kanalalta nostalginen otos vuosien takaa: "25 vuotta pappina"

Kari Kanala arvostatko maistraattihäitä vai et? 0:59
Katso videolta: Kari Kanala, arvostatko maistraattihäitä vai et?

Kari Kanala tunnelmoi sosiaalisessa mediassa 25 vuottaan pappina.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tunnettu pappi Kari Kanala tunnelmoi sosiaalisessa mediassa uransa historiaa. Hän jakoi keskiviikkona 21. joulukuuta Instagram-tilillään päivityksen, jossa kertoo, että hänet vihittiin papiksi päivälleen 25 vuotta sitten. 

Kanalan julkaisemassa kuvassa pitkätukkainen tuore pappi poseeraa muiden samassa yhteydessä papiksi vihittyjen joukossa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tänään Tuomaanpäivänä tulee täyteen 25 vuotta pappina. Arkkipiispa John Vikström vihki tämän porukan näihin hommiin, Kanala tunnelmoi päivityksessään. 

Kanala on toiminut Helsingissä vuodesta 2016 lähtien Paavalin seurakunnan kirkkoherrana. Pappina hän on kertonut muun muassa olevansa samaa sukupuolta olevien pariskuntien avioliittojen kirkollisen vihkimisen kannalla.

Keväällä 2022 Kanala kertoi MTV Uutisille, miksei Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ole nähty vielä samaa sukupuolta olevaa pariskuntaa. Kanalan mukaan seksuaalivähemmistöön kuuluvia hakijoita ei ole vielä ollut tarpeeksi. 

– Koska (pareja) ei voida yhdistää vain sen takia, että haetaan (ohjelmaan) samaa sukupuolta olevaa paria, vaan matchin täytyy olla sopiva, hän totesi.

Lue myös:

    Uusimmat