Mainos

Tunnetut turkulaiset rahamiehet sijoittivat TPS:ään

HC TPS Turku Oy:n osakeanti on päättynyt.

Osakeanti merkittiin täyteen, ja se tuotti pääomaa yhteensä puolitoista miljoonaa euroa, josta 750 000 euroa kerättiin vaihtovelkakirjalla. Annilla tähdättiin HC TPS:n talouden tasapainottamiseen ja erityisesti urheilullisen puolen pitkäjänteiseen kehittämiseen. Muun muassa Supercell-miljonäärit Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja sekä Saku Koivu ja Rauno Puolimatka osallistuivat suunnattuun osakeantiin.

– Olemme jo aloittaneet satsaukset valmennuksen ja olosuhteiden parantamiseen kaikilla tasoilla C-nuorista liigajoukkueeseen asti. Panoksia on laitettu myös nuorten lahjakkuuksien kehittämiseen. Kaikki tämä vaatii taloudellista tukea, ja anti auttaa tässä, toimitusjohtaja Mika Eskola sanoo seuran nettisivuilla.

Osakeannin myötä HC TPS Turku Oy:n suurimmat osakkeenomistajat ovat Turun Palloseuran Säätiö, Paananen, Kodisoja, Miikka Kiprusoff, TS-Yhtymä Oy ja Saku Koivu.

- Omistajia yhdistää paitsi iso sydän TPS:ää kohtaan, myös halu tehdä seurastamme paras paikka niille, joille jääkiekko on intohimo, Eskola maalailee.

Karusellikausi takana

TPS:n mennyt kausi oli vaisu. Joukkue jäi sarjataulukossa sijalle 13. Joukkue vaihtoi valmentajaa kahdesti. Ensin potkut sai Kai Suikkanen ja vielä tämän vuoden puolella hänet korvannut Miika Elomo. Lisäksi taustayhtiö HC TPS Turku Oy teki noin kahden miljoonan euron tappiot.

Ensi kaudella TPS:ää valmentaa Ari-Pekka Selin. Apuvalmentajina toimivat Jarno Pikkarainen, Kimmo Rintanen sekä Jani Kiviharju. Frerik Norrena huolehtii maalivahtien valmennuksesta.

Lähde: tps.fi

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja