TPS-kulisseissa käänne – johtoportaaseen uusi nimi eduskunnasta

HC TPS Turku Oy laajentaa hallitustaan. Uutena jäsenenä aloittaa puoluejohtaja.

TPS tiedotti tiistai-iltana, että seuran yhtiökokouksessa päätettiin nykyisten hallitusten jäsenten jatkavan tehtävässään. 

Uutena ryhmään nimettiin kansanedustaja, Vihreiden puheenjohtaja Sofia Virta

Sofia Virta on tehnyt työtä haastavista olosuhteista tulevien lasten ja nuorten parissa. Hänellä on myös osaamista ja näkemystä vihreään siirtymään, mikä on keskeinen kysymys Ratapihan monitoimiareena ja Artukaisten liikuntakeskus -hankkeissa. Olemme tosi tyytyväisiä, että saamme Sofian mukaan joukkoomme, hallituksen puheenjohtajana jatkava Kai Koskinen lausui TPS:n tiedotteessa. 

Ratapiha-hankkeesta kerrottiin viimeksi keväällä, kun taustayhtiö tiedotti areenarahoituksen olevan vahvalla pohjalla. Muun muassa Turun kaupunginvaltuusto sijoittaa hankkeeseen merkittävästi. Tämänhetkisten suunnitelmien mukaan alueelle rakennettava tapahtuma-areena vetäisi 10 000 henkeä. 

Virta kommentoi uutta tehtäväänsä tiistaina X:ssä (ent. Twitter).

– Tasan kymmenen vuotta sitten olin matkalla tepsin fanikatsomoon. Tänään saan ilolla ja suurella innostuksella ilmoittaa, että olen tänään aloittanut itselle rakkaan seuran hallituksessa. 

– Toimin tehtävässä yksityishenkilönä, en poliitikkona, Virta täsmensi. 

Turun Palloseura tiedotti aiemmin syksyllä, että viime tilikausi oli raskaasti tappiollinen. Seura teki 2022–2023 tappiota 2,9 miljoonaa euroa. 

TPS:n hallituksessa jatkavat Kai Koskinen (pj), Veli-Pekka Marin (vpj), Mikko Kodisoja, Saku Koivu, Ilkka Paananen, Päivi Rytsä ja Erkka Westerlund.

 

Lue myös:

    Uusimmat