Tunnetta ja tahtoa AVAn talk show -tarjonnassa

Kiinnostavatko lifestyle, ruoka, terveys ja viikon tärkeimmät puheenaiheet? Ilmaisen AVA-kanavan ohjelmistosta löytyy monipuolisia talk show -ohjelmia jokaiseen makuun.

Korkojen kera

Perjantaisin klo 22.00.

Suomen virallinen itkettäjä Jenni Pääskysaari ja Suomen virallinen nauraja Vappu Pimiä kohtaavat perjantai-iltojen vauhdikkaassa talkshowssa.

Aina ei katsojakaan tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa, kun vieraina nähdään viikon aikana erityisesti ansioituneet, tai vaihtoehtoisesti muuten esillä olleet, henkilöt.

Martha Stewart Show

Arkisin: klo 17.00 - 17.45. Pikauusinnat lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.00 alkaen.

Martha Stewart on amerikkalainen liikenainen, kirjailija ja toimittaja, joka on saavuttanut merkittävän aseman amerikkalaisessa liike-elämässä.

Pörssimeklarina ja mallinakin toiminut Stewart on luonut ympärilleen laajan imperiumin joka sisältää niin erilaisia lehtiä ja tv-ohjelmia. 4. tuotantokausi.

Steven & Chris

Päivittäin klo 00.00 - 00.50

Steven Sabados ja Chris Hyndman ovat kotimaassaan Kanadassa huippusuosittuja sisustussuunnittelijoita, mutta ennenkaikkea hurmaavan hauskoja ja nokkelia isäntiä uudessa talkshowssaan, jossa aiheena voi olla mitä tahansa muodista ruokaan ja sisustukseen.

Sekä tietenkin parisuhteisiin: Steven ja Chris ovat olleet yhdessä jo yli 20 vuotta.

Lääkärit

Arkisin: klo 17.45 - 18.30. Pikauusinta arkisin: klo 12.00 - 12.45

Lääkkärit on amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.

Asiantuntijoina lastenlääkäri Jim Sears, gynekologi ja synnytyslääkäri Lisa Masterson, plastiikkakirurgi Drew Ordon ja Unelmien poikamies -sarjasta tutuksi tullut yleislääkäri Travis Stork.

(AVA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja