Tunnelmaa valolla

Perinteinen pöytävalaisin on yksinkertaisen tyylikäs ja aikaa sietävä. Puinen jalka lepää metallilieriön päällä ja kankaalla verhoiltu varjostin on mittasuhteiltaan oikea jalkaan nähden. Tämä sopii moneen paikkaan ja sisustukseen.

Kuin tiimalasi on tämä kokonaan lasinen valaisin, jonka yläosa on valkoista maitolasia. Valoa tulee pehmeästi kaikkiin suuntiin. Ei häikäise mutta valaisee laajasti.

Viileää designea, näppärä valaisin kapeaankin tilaan. Nyt muodikas 80-luku tulee vahvasti mieleen kiiltävästä kromista.

Tässä on lystikäs pehmeä lämpölamppu. Mukava petikaveri vilukissalle tai sellaiselle, joka haluaa nukkua lamppu kainalossa. Jos tarvitsee vaikka kurkkia kelloa useasti yöllä, ottaa lääkettä tai pimeä pelottaa, tämä voi olla tyynyn alla tai seinällä sängyn vieressä.

Oikein pieneen tilaan, esimerkiksi yöpöydälle. Varsin kirkasta valoa tyylikkäässä muodossa. Kromijalka ja maitolasivarjostin jonka katveessa halogeenipoltin tuottaa paljon valoa.

Pehmeästi kajastavaa tunnelmavaloa maitolasikuution läpi. Pehmeyttä lisää puinen pieni jalka, kokoja ja värejä on kaksi.

Tunnelmallista valoa jääkuutiosta. Katkaisija on lystikkäästi valaisimen päällä näyttää hauskalta ja on helppo käyttää.

Valaisimet Skanno, Helsinki 09-612 9440

Vanhan mallinen lukulamppu terästä. Varjostin heijastaa valon alas kauniiksi kehäksi.

Kolme eriväristä, tyylikästä metalli-valaisinta, jotka antavat tunnelmavaloa alas kauniiksi kehäksi. Mukavat pyöreät muodot ovat sympaattiset, modernit ja klassiset.

Kolme suupuhalletusta lasista valmistettua kattovalaisinta, joiden sisällä hehkuu vanhanaikainen hiililankalamppu. Valaisin on suomalaisen nuoren lasitaiteilijan Anu Vainion käsialaa. Hauska lasipallo ikään kuin poksahtaa pehmeästi joka suuntaan. Nimikin on kuvaava, BAM
Valaisin Boknäs Galleria, Helsinki 09-675 590
(T.i.l.a. 25.1.2004)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja