Tulisiko lapsilisien maksaminen lopettaa? Kerro mielipiteesi!

Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Saul Schubak on herättänyt huomiota mielipiteillään. Schubakin mukaan lapsilisät tulisi poistaa, sillä ne tukevat "huonomman aineksen" lisääntymistä. Kerro mielipiteesi asiasta!

Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Saul Schubak on herättänyt huomiota Facebook-kommentillaan.

– Lapsilisät pitäisi ehdottomasti poistaa. On järjenvastaista, että tuemme heikomman aineksen lisääntymistä ja sitten ihmettelemme, miksi täällä on huumeriippuvaisina syntyviä lapsia ja huostaanottoja alkoholistivanhemmilta, Schubak kommentoi Facebookissa perjantaina.

Huomenta Suomen haastattelussa Schubak pyysi anteeksi harkitsemattomia sanavalintojaan, mutta totesi, että hänen mielestään alkoholistien ja huumeidenkäyttäjien ei pitäisi saada lapsia, sillä he eivät ole valmiita huolehtimaan jälkikasvustaan.

Tuet motivoivat vanhemmuuteen sopimattomia?

Radio Novan Enbuskel&Linnanahde Crew -ohjelmassa Schubak kertoo, että hän tietää useita tapauksia, joissa lapsia on tehty vain etujen vuoksi.

– Kyllä. Kaikki tuet motivoivat (lasten tekemiseen), Scubak kommentoi kun häneltä kysytään, motivoivatko lapsilisät vanhemmuuteen sopimattomia.

Oletko samaa mieltä Schubakin kanssa – pitäisikö lapsilisät poistaa? Vastaa äänestykseen ja jätä kommentti äänestyksen jälkeen Kirjoita perustelu -linkin kautta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja