Tulisa Contostavloksen entinen poikaystävä: Tulisa halusi tehdä seksivideon

Laulaja ja X Factor -tuomari Tulisa Contostavloksen entinen poikaystävä Justin Edwards vakuuttaa, ettei hänellä ole tekemistä ex-pariskunnan seksivideon leviämisen kanssa.

Laulaja Tulisa Contostavlos, 23, on netissä leviävästä seksivideosta ja syyttänyt videon pääsystä vääriin käsiin Justin Edwardsia. Nyt Edwards kiistää väitteet videon levittämisestä.

Edwards kertoi The Sun -lehdelle, että Contostavlos halusi itse kuvata videon.

– Minua etoo se, että video vuoti julkisuuteen. Kadun sitä, että annoin hänelle periksi ja kuvasimme videon, Edwards kertoo.

– Herrasmies ei tekisi niin. Minut on kasvatettu paremmin, Edwards toteaa.

Contostavlos on kuvannut elämäänsä seksivideon vuotamisen jälkeen kaoottisena. Myös Edwardsin elämä on saanut uusia käänteitä sen jälkeen kun video levisi kaiken kansan nähtäville.

– Minun täytyi lähteä kotoa ja tämä on ollut perheelleni yhtä painajaista. Haluan nyt vain selvittää tämän asian, jotta pääsen eteenpäin elämässäni, Edwards totesi.

Pariskunnan kuusiminuuttista seksivideota myytiin netissä muutaman dollarin hintaan. Nyt Contostavlos vaatii entiseltä poikaystävältään kymmenien tuhansien eurojen korvauksia tapahtuneen vuoksi.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja