Tuliko kiire? Älä lähde yrittämään näitä kampauksia!

Juhlat tiedossa? Hair Bible -teoksen kaikille hiuspulmia pohtiville kirjoittanut kauneuden asiantuntija Mariela Sarkima vinkkaa, millaisia kampauksia ei edes kannata lähteä tekemään, jos huomaat olevasi myöhässä aikataulusta.

Jos huomaat, että juhlapäivänä tai iltahumuun valmistautumisessa aikaa onkin sujahtanut yllättävän paljon meikin tekoon ja sen oikean asun metsästykseen, kiireessä ei kannata ryhtyä loihtimaan liian haastavaa kampausta. Unohda tässä tapauksessa liian korkeat ja pintasilotellut kampaukset.

– Kiireessä ei kannata lähteä yrittämään niin sanottuja teknisiä kampauksia, joka vaatii esimerkiksi sen, että työstät niitä oikein peruutuspeilin kanssa. Esimerkiksi pintasilotellut vintagekampaukset ja 1920-luvun laineet ovat pikkaisen aikaa vieviä, kauneustuottaja Mariela Sarkima kuvaa.

Älä kuitenkaan huolestu: saat loihdittua nopeasti juhlavammankin kampauksen.

– Onneksi tämän hetken hiustrendi ei suosi tärkättyjä kampauksia. Esimerkiksi Hollywood-julkkiksilla on nähty paljon 1920-luvun lainetta, joka näyttää siltä, että sitä olisi hierottu pinnasta eli kampaus saa olla rosoisen näköinen. Sellaisen kampauksen voi toteutella kiireessä, Sarkima hymyilee.

Näin loihdit kevään trendikiharat

Lue myös:

    Uusimmat