Tulihan se sieltä, Ronnie O'Sullivan! Snookertähti katkaisi vihdoin hämmästyttävän putkensa

Ronnie O'Sullivan puristi vaikeuksien kautta turnausvoittoon snookerin World Grand Prix -kisassa sunnuntaina. Englantilaistähti kaatoi finaalissa australialaisen Neil Robertsonin erin 10-8.

O'Sullivan pohjusti uransa 38. rankingtittelin neljän erän voittoputkella iltasessiossa, minkä seurauksena hän nousi 5-7-asemista 9-7-johtoon.

– Löysin jotain neljän erän ajaksi, mikä tuntui toistuvan koko turnauksen ajan, viikon aikana useaan otteeseen peliesityksiään haukkunut O'Sullivan kommentoi BBC:n mukaan

Yksi ottelun tärkeistä hetkistä nähtiin 8. erässä, kun O'Sullivan oli pisteissä jo pahasti alakynnessä, mutta hän pakotti Robertsonin kahteen ohilyöntiin. Näiden jälkeen hän putsasi pöydän palloista ja sai taukotilanteeksi 4-4.

– Neilin olisi pitänyt olla minua paljon edellä iltapäiväsession jälkeen, mutta hän antoi minulle mahdollisuuden.

Alla video O'Sullivanin upeasta lyönnistä, joka johti Robertsonin virheeseen 8. erässä.

O'Sullivanin, 46, edellinen turnausvoitto oli elokuulta 2020, kun hän saavutti uransa kuudennen maailmanmestaruuden. Sen jälkeen hän oli hävinnyt peräti viisi rankingfinaalia peräkkäin.