Tulevaisuuden ykköstrendiä uskaltaa kokeilla kuka tahansa – katso kuvat!

Näinä päivinä catwalkeilla ympäri maailmaa on esitelty ensi vuoden raikasta muotia. Näytösten perusteella vaikuttaa siltä, että ensi vuonna yksi trendi on ylitse muiden: pastellivärit valtaavat jatkossa trenditietoisten vaatekaapit.

Pastellivärit ovat näyttäytyneet viimeisimmissä muotinäytöksissä näyttävinä kokonaisuuksina catwalkeilla. Ensi vuoden muodista pastellisävyjen värittämiä upeita esimerkkejä esiteltiin vastikään Tiger of Swedenin muotinäytöksessä Tukholmassa.

Tukholman muotiviikoilla nähtiin käytännöllisiä esimerkkejä pastellisävyjen voittokulusta. Ruotsalaisen Tiger of Sweden -brändin catwalk-show'ssa mallit astelivat lavalla raikkaissa pastellinsävyisissä asukokonaisuuksissa.

Luvassa on rohkeita väriyhdistelmiä

Aiemmin pastellisävyjä on käytetty jokseenkin varovaisesti, jos trendiä verrataan sen tulevaan ilmenemismuotoon. Ensi vuonna pastellisävyjä yhdistellään nimittäin hyvin ennakkoluulottomasti: jatkossa niin keltaisen, vihreän kuin punaisenkin erilaiset haaleat sävyt toimivat parhaimmillaan kaikki yhdessä toimivana asukokonaisuutena.

Verrattuna menneen kesän kirkkaisiin väritrendeihin pastellisävyjä kokeilevan on entistä helpompi yhdistellä eri värisävyjä, sillä valkoisella murrettujen sävyjen yhdistelemisessä ei ole helppo sortua muotimokiin. Tropiikin värien yhdistelemisessä oli varottava ylilyöntejä ja liian monen sävyn sekoittamista – pastellivärien kohdalla tähän ei ole syytä.

Pian trendikkäästi uskaltaa pukeutua kuka tahansa

Trendit ovat usein laimeammissakin ilmenemismuodossaan jokseenkin rohkeita, eivätkä niihin uskalla kaikki tarttua. Ensi vuonna katukuvaan nousevat pastellinsävyiset vaatteet ovat kuitenkin niin helppo yhdistää tyyliin kuin tyyliin, että kenen tahansa tulisi uskaltautua kokeilemaan trendikkäimpiä värisävyjä.

Pastellisävyjä myös miehille

Valkoisella murretut värisävyt on aiemmin yhdistetty helposti naisten asuihin. Jatkossa trendikkäimmät miehetkin uskaltautuvat yhdistelemään pastellisävyjä rohkeasti – miehekkyyttä ei rakenneta yksinomaan vahvojen värien avulla.

Tykkää AVAsta Facebookissa!

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja