Tuleeko Miley Cyrusista suurperheen äiti? Aviomies haaveilee tolkuttomasta määrästä lapsia

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth naimisiin! 0:48
Miley Cyrus avioitui Liam Hemsworthin kanssa viime vuoden lopulla.

Pop-tähti Miley Cyrusin kanssa naimisissa oleva Liam Hemsworth haaveilee suurperheestä.

Nälkäpeli-elokuvien tähti Liam Hemsworth kertoi haaveilevansa suuresta lapsikatraasta vaimonsa Miley Cyrusin kanssa.

29-vuotias Hemsworth meni Cyrusin kanssa naimisiin aivan viime vuoden lopussa. Hemsworth avautui avioelämästä, perheen suunnittelusta ja hänen kotinsa tuhonneista metsäpaloista GQ Australia -lehden haastattelussa.

Perheen perustaminen on pariskunnalla suunnitelmissa, mutta ei vielä kovinkaan ajankohtaista.

– Kunhan meillä ei ole enää niin paljon koiria. Taloomme ei tällä hetkellä voisi tuoda vauvaa. Joku päivä, tiedämme kun aika on oikea, Hemsworth avasi tämänhetkistä tilannetta.

Kaksikolla on tällä hetkellä valtava määrä lemmikkieläimiä. Heiltä löytyy seitsemän koiraa, kaksi porsasta sekä lukuisia hevosia ja kissoja. Näyttelijältä kysyttiin, kuinka paljon hän haluaisi lapsia vaimonsa kanssa, kun aika on oikea ja hänellä oli antaa vain suuria lukuja.

– 10, 15 ehkä 20, Hemsworth täräytti.

Hollywood-tähti pureutui myös häntä ja Cyrusta viime syksynä kohdanneeseen tragediaan. Hemsworth menetti kotinsa Kaliforniaa myllertäneissä maastopaloissa.

– Taloni oli keskellä vaara-aluetta. Tonttini on todella kuiva, täynnä suuria eukalyptuspuita ja olin vuosien ajan sanonut, että jos kanjonissa syttyy kipinöitä, taloni lähtee liekkien mukana, Hemsworth kertoi.

Syksyllä Cyrus soitti miehelleen aamuyölllä kertoakseen, että maastopalot olivat vieneet hänen talonsa. Tilanne oli suositulle näyttelijälle vaikea.

– Se oli aika raskasta. Se oli oikeasti todellista. Se on hankala asia hyväksyttäväksi.

Lue myös:

    Uusimmat