Tukiaisen avioerokäynti käräjillä oli melkoinen show

Johanna Tukiaisen avioeron allekirjoitustilaisuudessa ei sanoja säästelty.

Kun Johanna Tukiainen allekirjoitti lopullisen avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeudessa, ei kohukaunottarella ollut kaunista sanottavaa ex-liitostaan.

MTV3.fin Viihdeuutiset oli mukana, kun Tukiainen allekirjoitti lopullisen avioerohakemuksen Arto Länsmanista. Tiistaina tilaisuus sujui kuin Tukiaisen elämä julkisuudessa konsanaan: puheesta ei showta puuttunut.

– Hakisin sen nyt. Eli harkinta-aika oli puoli vuotta. Mulla on tässä henkkarit, Johanna Tukiainen aloitti.

Samalla nainen laski käsilaukkunsa virkailijan tiskille ja alkoi tutkia hänelle ojennettua paperia.

– Kauan tässä menee, että se astuu voimaan? Olemme molemmat hakeneet ensimäistä vaihetta. Tätä toista vaihetta haen yksin, hän jatkoi.

Johannalle selvisi, että ex-puolisolle erohakemus on saatava tiedoksi. Muuten ei ero astu välittömästi voimaan. Hän kirjoitti epämääräisen osoitteen ex-miehensä osoitetietojen kohdalle.

– Arto ei tietenkään hae tätä eroa. Kyllä tämä pitää miehelle lähettää, koska tämä ero tulee miehen takia. Meidät tuomitaan, mutta tässä pitäisi lukea, että saatte kunnian. Vihdoin ja viimein tulee vapautus.

– Avioerojuhlat voi pitää jo nyt, eiks niin. Suomessahan eroja ei juhlita, mutta keksin, että teemme kuin Jenkeissä. Nyt en osta kuohuviiniä, vaan tulee aitoa samppanjaa. Olen innoissani tästä.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat