Tukiainen erosi lopullisesti Artosta - kuvasarja

MTV3.fin Viihdeuutiset oli mukana, kun Johanna Tukiainen jätti lopullisen avioerohakemuksen käräjille.

Johanna Tukiainen oli tiistaina vakaa päätöksestään. Avioeron allekirjoituksen myötä alkaa vapaus. Tukiaisen ja Arto Länsmanin on-off-suhde on Johannan mukaan lopullisesti ohi. Avioeron harkinta-ajan päätyttyä oli mahdollisuus allekirjoittaa lopullinen avioerohakemus, jonka Tukiainen täytti tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa.

– Meillä on vain yksi elämä elettävänä. Elämässä on tärkeintä perheen perustaminen ja lasten hankkiminen, Johanna Tukiainen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

– Rakkauselämäni ei mene niin kuin pitäisi. Olen huomannut sen jo aiemmin. Ihmissuhdekuviot ovat vaikeita.

Silti eropaperin allekirjoittaminen jännitti jo etukäteen.

– Sain hermoromahduksen edellisen liiton päättymisen jälkeen. Silloin romahdin. Ihmiset sanovat, että kestän mitä vaan, mutta näin ei ole.

Päätös oli vaikea ja pitkän harkinnan tulos. Tukiainen on yrittänyt pitkittää suhdetta kuukausien ajan, mutta tiistaina hän tuntui olevan sinut päätöksensä kanssa.

Helsingin käräjäoikeudessa Johanna jutteli virkailijalle, että tulossa on erojuhlat, kun hänelle ojennettiin allekirjoitettavaksi lopullinen avioerohakemus.

– Elämäntilanteeni on sellainen, että töitä on niin paljon kuin jaksan tehdä. Teen sitä mistä nautin. Ne asiat menevät loistavasti. Keikat myyvät hyvin, se herättää kateutta.

Kun eropaperi oli allekirjoitettu, iloitsi kohukaunotar vapaudestaan. Johannan mukaan pitkä harkinta-aika on nyt ohi ja edessä uusi elämä.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja