TTK:ssa häikäissyt Virpi Sarasvuo puhuu Annassa suhteestaan Jari Sarasvuohon – rakkaus roihahti salaman lailla: "Ping, olinkin raskaana"

3:39
Virpi Sarasvuon mies Jari Sarasvuo tulee kannustamaan yleisöön yhdellä ehdolla: "Se on minun porkkanani"

Entinen huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuo kertoo Anna-lehden haastattelussa suhteestaan aviomieheensä Jari Sarasvuohon.

Entinen huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuo (o.s. Kuitunen) on näyttänyt itsestään täysin uusia puolia viime viikkoina, kun hän on hurmannut otteillaan Tanssii Tähtien Kanssa -kilvassa.

Sarasvuo lopetti hiihtouransa talveen 2010 jälkeen ja heti uran päätyttyä alkoi täysin uusi vaihe elämässä. Hän kertoo Anna-lehden haastattelussa, että rakkaus yritysjohtajana ja valmentajana nimeä saavuttaneeseen Jari Sarasvuohon roihahti salaman lailla vuonna 2009.

Sarasvuo oli tuolloin vielä yhdessä avovaimonsa kanssa, mutta kihlat huippuhiihtäjän kanssa vaihdettiin jo jouluna 2009. Häitä vietettiin jo seuraavana kesänä, eivätkä nopeat käänteet päättyneet siihen.

– Ja sitten, ping, olinkin raskaana, Virpi Sarasvuo kertoo Annassa.

Esikoistytär syntyi vuonna 2011 ja perheonni täydentyi pari vuotta myöhemmin, kun Sarasvuot saivat myös toisen tyttären. Virpi sanoo Annan haastattelussa tahtovansa uskoa, että salamarakastunut pari on vielä kymmenen vuoden jälkeenkin yhtä hullaantunut toisiinsa.

– Nyt kun olemme olleet kymmenen vuotta yhdessä, rakkautemme on syvempää ja täydempää. Päivä päivältä käy selvemmäksi, että meidän pitikin päätyä yhteen, hän sanoo.

Virpi paljasti viime viikolla MTV Uutisille, että pari tanssii yhdessä kotona. Hän kertoi samalla, että hänen puolisonsa saapuu seuraamaan suoria lähetyksiä yhdellä ehdolla.

– Ehkä eniten tanssitaan kotona, muualla ei ole käyty yhdessä tanssimassa. Jos pääsen tarpeeksi pitkälle, hän tulee sitten katsomaan, hän kertoi.

Miten tanssitreenit poikkeavat hiihtoharjoituksista ja näkyykö tanssiharjoittelu perheen arjessa? Katso Virpi Sarasvuon haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Tanssii tähtien kanssa sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja