TTK-debyyttinsä tehneet Kerttu Nieminen ja Mikko Nousiainen vakuuttivat tuomarit välittömästi: "Odotukseni teidän suhteen ovat korkealla"

Sunnuntaina 4. syyskuuta nähty tanssi oli sekä Mikko Nousiaiselle että tanssiopettaja Kerttu Niemiselle ensimmäinen laatuaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 15. tuotantokauden uusi kausi on laitettu käyntiin suorten lähetysten voimin, ja 11 uutta tanssiparia pääsevät esittelemään tanssitaitonsa ensimmäistä kertaa parketeille. 

Ensimmäisen tanssinsa pääsivät esittämään myös näyttelijä Mikko Nousiainen ja hänen tanssiopettajansa Kerttu Nieminen. Kaksikon ensimmäisenä tanssina nähtiin wieninvalssi, ja kappaleena sen taustalla kuultiin Solo.

Esityksen jälkeen tuomarit ylistivät erityisesti Niemisen suoritusta.

– Upeasti lunastit paikkasi TTK-opettajakaartissa, Helena Ahti-Hallberg kommentoi ensimmäisen Tanssii Tähtien Kanssa -tanssinsa tehneelle Niemiselle. 

– Näen teissä valtavasti potentiaalia. Tämän tanssin jälkeen odotukseni teidän suhteenne ovat korkealla, Uotinen arvioi.

– Onneksi olkoon Kerttu, koreografia näyttäytyi hienona, Haapalainen kehui. 

Tanssipari keräsi suorituksellaan yhteensä 20 pistettä.

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat