Trumpin golfaus on tullut tyyriiksi amerikkalaisille: Presidentti on käyttänyt harrastukseensa jo 115 miljoonaa dollaria – summa vastaa 287 vuoden palkkaa

Trump on usein kehuskellut sillä, että hän lahjoittaa presidentin palkkansa pois, mutta amerikkalaiset ovat todellisuudessa kustantaneet paljon valtavamman summan häneen – presidentin golfharrastuksen kautta. 

Trump kunnioitti kiitospäivän perinteitä armahtamalla kalkkunan. Katso video:

Donald Trump armahti kalkkunan kiitospäiväksi 1:30

Presidentti Donald Trumpin golfharrastus on nyt maksanut tähän mennessä amerikkalaisille 115 miljoonaa dollaria eli noin 104 miljoonaa euroa. Summa vastaa 287:n vuoden presidentin palkkaa, kirjoittaa the Huffpost.

Hillitöntä rahamäärää selittää se, että summa kattaa niin turvamiehet kuten salaiset agentit, luksushotellit kuin muun matkustamisen ja ylläpidon golfmatkoilla.

Trump kritisoi Obamaa golfista

Trumpin hallinto ei ole avannyt tarkemmin presidentin rakkaaseen harrastukseen upetettuja summia. Sen sijaan rahamääriä ovat avanneet USA:n valtionjohto ja valvontaryhmä. 

Trump on aiemmin kritisoinut sitä, että Barack Obama harrasti golfia toimistollaan ollessaan presidenttinä.

Trump kritisoi Obaman ajankäyttöä, mutta Huffpostin mukaan Trump on käyttänyt golfharrastukseensa presidenttinä yli kaksinkertaisen ajan Obamaan verrattuna.

Lue myös:

    Uusimmat