Mainos

Trumpin appivanhemmat saivat Yhdysvaltojen kansalaisuuden – päätöksen taustalla presidentin vastustama perheviisumi

Presidentti Donald Trumpin puoliso Melania Trump käytti miehensä vastustamaa viisumia saadakseen vanhemmilleen kansallisuuden. Asiasta uutisoi muun muassa CNN.

Presidentti Donald Trumpin appivanhemmat ovat nyt virallisesti Yhdysvaltojen kansalaisia. Vanhemmat saivat kansallisuuden niin sanotulla perheviisumilla, jonka sponsorina heidän tyttärensä Melania toimi. Hallitus on pyrkinyt lopettamaan kyseisen viisumin.

Melania Trumpin vanhemmat Viktor ja Amalija Knavs saivat kansalaisuuden torstaina, heidän maahanmuuttoasianajajansa Michael Wildes vahvistaa.

Slovenialainen pariskunta on asunut aikaisemmin Yhdysvalloissa Green cardeilla.

Trump vastustaa perheviisumia

Lähteet ovat kertoneet uutistoimisto CNN:lle, että Melania Trump sponsoroi vanhemmilleen maassaololuvan määrittämättömäksi ajaksi. Presidentti Trump on vastustanut tiukasta tällaista perheviisumia. Hänen mukaansa perheviisumit ovat vahingollisia Yhdysvalloille. 

Wildes ei kommentoi, miten Knavsit saivat Green cardinsa tai kansalaisuutensa, mutta hän kritisoi vahvasti Trumpin hallinnon maahanmuuttopolitiikkaa.

– En voi kommentoida presidentin politiikkaa asiakkaisiini liittyen, mutta henkilökohtaisesti vastustan presidentin maahanmuuttopolitiikkaa, Wilde toteaa.

Suurin osa Green cardeista myönnetään perustuen perheyhteyksiin. Perusteena voi olla esimerkiksi vanhemmuus tai sisaruussuhteet.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.