Trump tylytti Bidenia ja vihjaili presidenttiehdokkuudella – näin hän yllätysvieraili New Yorkin palo- ja poliisiasemilla WTC-iskujen muistopäivänä

0:57
Katso miten Trump lyttäsi Bidenia ja vihjasi tulevista vaaleista!

Entinen presidentti Donald Trump ei osallistunut eilen syyskuun 11. päivän terrori-iskujen muistotilaisuuteen New Yorkissa.

Sen sijaan hän yllättäen vieraili kaupungin poliisilaitoksella ja paloasemalla kunnioittamassa heidän toimintaansa WTC-iskujen yhteydessä.

Trump kuitenkin lähinnä keskittyi nälvimään nykyistä presidenttiä Joe Bidenia. Hän kuitenkin kertoi katsoneensa muistotilaisuutta.

– Katsoin monia puheita ja he sanoivat, että ”menimme sisään (Afganistaniin) ja taistelimme vihollista vastaan”. Se on kaikki totta, mutta he eivät kertoneet, mitä tapahtui viime viikolla. Me antauduimme. Emme voi antaa sen tapahtua, sillä se on tahra maamme maineessa ja se on pahempi tahra kuin koskaan ennen. Se on häväistys, Trump sanoi.

Trump syyttää Bidenia amerikkalaisjoukkojen vetämisestä Afganistanista.

Tosiasiassa Trump itse ajoi aktiivisesti Yhdysvaltain joukkojen poistamista Afganistanista jo tämän vuoden toukokuussa äärijärjestö Talebanin antamia turvatakuita vastaan.

Biden taas siirsi joukkojen vetämistä elokuun lopulle, mutta ilman erityisiä vaatimuksia Talebanilta.

– Biden ei edes puhunut tänään. Hän meni kolmeen eri paikkaan ja hän ei edes puhunut, Trump ihmetteli.

Yllättävä kysymys

Trumpilta kysyttiin poliisilaitoksella myös, aikooko hän pyrkiä uudestaan presidentiksi.

– Tämä on vaikea kysymys, tai oikeastaan minulle hyvin helppo kysymys. Tiedän mitä aion tehdä, mutta meidän ei pitäisi puhua siitä vielä kampanjarahoituslakien kannalta, jotka ovat suoraan sanottuna naurettavia.

– Haluatte tietää totuuden, mutta meidän on elettävä sen kanssa. Luulen, että tulet olemaan erittäin onnellinen, Trump vastasi kysyjälle.

Katso pääkuvan videolta, kuinka Trump esiintyi paloasemalla ja poliisilaitoksella!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja