Trulli hehkuttaa: Taistelin kuin leijona

Lotus-kuljettaja Jarno Trulli oli riemuissaan Espanjan GP:n 18. sijastaan.

Onnistunut lähtö nosti Trullin avauskierroksella 15. sijalle.

- Kisa oli todella hyvä. Minä otin jälleen mahtavan startin, joten se oli myönteistä. Paransin useita sijoja ja olin alussa mukana kisassa, Trulli kertoi.

- Pehmeillä renkailla automme näytti paremmalta kuin kovilla. Ne antoivat meille erittäin hyvät kaksi ensimmäistä stinttiä. Valitettavasti kisan keskivaiheilla tunsin, että pakoputkessa oli ongelma, joka vaikutti autoni takapäähän ja tarkoitti sitä, ettei suorituskykyni ollut niin hyvä kuin alussa. Kisa oli minulle kuitenkin kaiken kaikkiaan erittäin hyvä. Taistelin kuin leijona. Olen tyytyväinen itseeni, sillä tunsin saaneeni tänään parhaan irti autostani, Trulli kertoi.

Trulli jäi 55 sekunnin päähän edelleen sijoittuneesta Williamsin Rubens Barrichellosta. Trullin taakse 19:nneksi sijoittunut Virginin Timo Glock jäi yli kierroksen Lotuksesta.

- Meillä on edelleen työtä tehtävänä, jotta saamme kiinni edessämme olevia, mutta on fantastista, että ohitimme jälleen kierroksella takanamme olevat. Aero-pakettimme on yleisesti ottaen hyvä - meidän täytyy vain keskittyä kehittämään sitä tulevaisuutta varten, jotta lisäämme entisestään eroa takaa tuleviin ja jatkamme edessä olevien etumatkan pienentämistä, Trulli linjasi.

Lue myös:

    Uusimmat