Mainos

Trienna-pöytä

Palkittu, pieni ja näpsäkkä Trienna syntyi vuonna 1954. Kuvan pöytä on vastikään valmistettu, mutta suunnittelu on yli 50 vuoden takaa. Ilmari Tapiovaaran Askolle suunnittelemaa pöytää ei aikoinaan tehty muutamaa koekappaletta enempää. Mutta nyt se on otettu ensimmäistä kertaa tuotantoon.


Trienna ei lipunut markkinoille huomaamattomasti ja vaivihkaa. Tyyligurujen kuulu aviisi, Wallpaper huomasi ajankohtaisen tuotteen ja palkitsi sen parhaana uudelleen tuotantoon otettuna pöytänä vuonna 2007. Nyt Ruususen unesta herättyään, se elää kukoistustaan useissa väreissä. Väreihin kuuluu lämmin pähkinäviilu, koivuviilu petsattuna, musta, valkoiseksi lakattu ja hunajaiseksi petsattu versio. Tilauksesta voi saada myös muitakin värejä.

Trienna on hauskasti yhtä aikaa veistoksellinen ja kevyt. Siitä voi rakentaa suuria kennomaisia ryhmiä ja sitä on helppo siirrellä. Triennasta tulee mieleen huivi, joka on putoamassa maahan. Mielenkiintoista on myös kuuden kulman ja kolmen osan jako, joka on toki symmetrinen, mutta katseen kulmasta riippuen muoto mukavasti muuttuu. Sitä paitsi on hauskaa, että Trienna seisoo varpaillaan kuin ballerina!

Tiedustelut: Aero Design Furniture,Yrjönkatu 8, Helsinki, www.ilmaritapiovaara.fi

Teksti: Hanna Sumari

(T.i.l.a. 2.4.2008)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.