Tre Kronor sai tehdä hurjasti töitä voiton eteen – MM-kisojen B-lohkossa kaikki auki kärkisijojen suhteen

Kertaalleen tappiolla ollut ja kahdesti johtoasemansa menettänyt Ruotsi joutui hakemaan vaikean kautta voiton Sveitsistä jääkiekon MM-kisoissa Bratislavassa. Tre Kronor voitti ottelun lopulta 4-3.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Ranska – Suomi sunnuntaina 19.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Sveitsi karkasi ottelussa johtoon Sven Andrighetton uitettua avausosuman maalivahti Henrik Lundqvistin jalkojen välistä neljän minuutin pelin jälkeen.

Alexander Wennberg ohjasi ensimmäisen erän lopussa John Klingbergin laukauksesta 1-1-tasoituksen, ja William Nylander vei Ruotsin 2-1-johtoon toisen alussa.

Tämän jälkeen Sveitsi tuli kuitenkin kahdesti tasoihin Joel Genazzin ja Gaetan Haasin maaleilla ennen kuin Oliver Ekman-Larssonin komea kuti ratkaisi ottelun Ruotsin 4-3-voitoksi reilut kahdeksan minuuttia ennen loppua.

Ruotsi nousee voitolla tasapisteisiin B-lohkossa 12 pisteessä olevien Sveitsin ja Tshekin kanssa. Venäjän johtaa lohkoa puhtaalla pelillä ja 15 pisteellä.