TPS voitti viimein Marko Virtasen johdolla, Ilves jatkoi voittoputkeaan Tapparan kustannuksella

TPS palasi kuuden tappion jälkeen voittokantaan haettuaan jääkiekon SM-liigakierroksella pisteet Kuopiosta 5-2-voitolla. Tampereella Ilves otti toista kertaa tänä syksynä voiton paikallisvastustaja Tapparasta.

Ennen maaottelutaukoa kaksi ottelua uuden päävalmentajansa Marko Virtasen johdolla hävinnyt TPS otti pelin haltuunsa Lauri Pajuniemen vietyä illan toisellaan turkulaiset 3-1-johtoon. Pajuniemi myös syötti joukkueensa 4-1-maalin päätöserässä.

Ilves otti jo kuudennen peräkkäisen voittonsa, kun Tappara kaatui Tampereen paikallisottelussa 1-0. Voittomaalin teki toisessa erässä ylivoimalla kapteeni Eemeli Suomi.

Helsingissä jalkapallomaajoukkueen juhlien naapurissa pelatussa ottelussa HIFK romahti 5-1- ja 6-2-johtoasemista, kun SaiPa nousi hurjalla kirillä tasoihin. Ottelu päättyi kuitenkin IFK:lle 7-6-lukemin voittomaalikisassa. Veeti Vainio iski tasoitusmaalin SaiPan pelatessa ilman maalivahtia reilut kaksi minuuttia ennen loppua.

HPK voitti kotonaan Ässät 5-3 ja Kärpät kukisti vieraissa Pelicansin 3-0 saatuaan maalihanat auki vasta päätöserässä.