TPS-valmentaja vahvistaa: Nummelin pelaa ykkösketjussa

Petteri Nummelin palaa tiistaina yli kolmen kuukauden mittaiselta sairauslomalta. 42-vuotias kiekkolegenda pelaa kuitenkin laitahyökkääjän paikalla.

TPS:n pelaajatilanne on määrällisesti huono. Monta pelaajaa on loukkaantuneena sekä maajoukkue-edustuksissa. Seuran johto, siis asioista päättävä HC TPS Turku Oy:n hallitus ei ole pystynyt hankkimaan valmennukselle riittävää syvyyttä pelaajamateriaaliin. Näin Nummelin joudutaan laittamaan hyökkääjän tontille.

TPS nostaa huomiseen Ilves-otteluun myös Jesper Lindstenin ja Rasmus Kulmalan TUTOsta. Parhaimmillaan joukkueen kokoonpanossa on viilettänyt 7-8 A-juniori-ikäistä pelaajaa.

- Petteri pelaa Ilvestä vastaan hyökkääjänä meidän ykkösketjussa. Sentterinä on Niklas Lucenius ja toisessa laidassa uusi mies Juraj Simek. Tilanne kertoo Nummelinin kyvyistä, miehellä on enemmän NHL-pelejä laitahyökkääjänä kuin pakkina. Vaikka Euroopassa hänet tunnentaan toki puolustajana, TPS:n pääkäskijä Miika Elomo sanoo MTV Sportille.

- Toisaalta tämä tilanne kertoo myös tilanteen vakavuudesta hyökkääjien suhteen, Elomo lisää.

Simek innoissaan

Turkulaisten uusi slovakkivahvistus Juraj Simek on innoissaan päästessään Nummelin kanssa samaan ketjuun. Simek tuli Turkuun Sveitsistä, missä Nummelinia arvostetaan paljon.

- Simek sanoi juuri, että Sveitsissä ollaan hänelle kateellisia koska hän pääsee heti legendan kanssa samaan ketjuun. Se on hänelle iso kunnia, Elomo kertoo.

TPS kohtaa tiistaina illalla kotihallissaan Ilveksen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja