TPS:n superlupaus teki historiaa – koki NHL:n ykkösvarauksensa jälkeen heti perään toisenkin yllätyksen: "En odottanut sitä!"

TPS:n superlupaus teki historiaa NHL:n varaustilaisuudessa:"Tarvitsimme jotain tällaista" 5:50
Katso pääkuvan videolta, mitä TPS:n hyökkääjä Juraj Slafkovskylla oli sanottavana tultuaan valituksi ensimmäisenä NHL:n varaustilaisuudessa.

Perjantaiaamun NHL:n varaustilaisuudessa tehtiin historiaa, kun Montreal Canadiens nappasi TPS:ssa päättyneellä kaudella pelanneen slovakialaishyökkääjän Juraj Slafkovskyn tilaisuuden ensimmäisenä itselleen.

MM- ja olympiajäillä loistanut 18-vuotias on historian ensimmäinen slovakialainen ykkösvaraus. Sen lisäksi Slafkovsky teki suomalaista kiekkohistoriaa, sillä hän on myös ensimmäinen suomalaisesta joukkueesta varattu ykkösvaraus.

Katso pääkuvan videolta, miten Slafkovsky aikoo käsitellä ykkösvarauksena olemisen paineet.

– Tämä on aivan uskomaton hetki minulle ja perheelleni, mutta myös koko Slovakian maalle. Tarvitsimme jotain tällaista, Slafkovsky kertoi Montrealin ykköspaita päällään lehdistölle.

– Se oli suuri yllätys. Vaikka meillä oli tapaamisia, ei niistä yleensä saa tietää paljoa. Nyt se on kuitenkin todellisuutta.

Slafkovsky yllättyi kuitenkin entistä positiivisemmin siitä, miten hänen maanmiehensä Simon Nemec varattiin tilaisuudessa jo toisena New Jersey Devilsin toimesta.

– Tämä on erityinen ilta minulle myös siksi, koska Nemec oli kakkosvaraus. En odottanut sitä! Slafkovsky naurahti.

Katso pääkuvan videolta, mitä slovakialaiskaksikon menestys varaustilaisuudessa merkkaa Slafkovskyn mielestä koko Slovakian kiekkokansalle.

Lue myös:

    Uusimmat