Totuus "Up in the Ass of Timo" -videosta!

Rallimestari Marcus Grönholm ja hänen kartanlukijansa Timo Rautiainen kertoivat tänään Viihdeuutisille totuuden legendaarisesta "Up in the Ass of Timo" -videosta. Videopätkä on herättänyt suurta hilpeyttä niin YouTubessa kuin Facebookissakin.

- YouTubessa tosiaan on todellisia legendajuttuja, kuten tämä terästappi mun takapuoleen -video. Tai right up in the ass, kuten Marcus halusi sitä kuvata, Timo Rautiainen naureskeli.

Viime kauteen menestyksekkään ralliuransa päättänyt kaksikko jaksaa nyt nauraa tapaukselle, mutta hauskan pätkän taustalla on tosiasiassa hyvinkin vaarallinen tilanne.

Mitä Turkin rallissa oikein tapahtui?

- Rallin järjestäjät käyttivät Turkissa aitasiimojen pystyssä pitämiseen harjaterästä. Tämmöinen toista metriä pitkä pätkä oli kaatunut tielle, Timo kertasi.

- Kun ajoimme teräspalkin päältä, eturengas nosti sen sellaiseen kulmaan, että se tunkeutui pohjan, pohjasuojuksen, penkin ja penkin pehmusteen läpi. Mutta kerrottakoot tässä, että palkki ei mennyt haalarin tai ihon läpi - eikä mitenkään muutenkaan up in the ass! Timo hekotti.

Marcus antoi huikean lausuntonsa heti, kun kaksikko oli päässyt erikoiskokeen maaliin. Siinä taisi olla vähän adrenaliinia veressä?

- Sitä on aina vähän ollut veressä, kun ollaan päästy maaliin ja kamerat ovat olleet väärässä paikassa, Marcus hymyili.

Katso Marcus Grönholmin ja Timo Rautiaisen haastattelu tästä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat